Sommarkampanj!

Nu drar vi igång vår sommarkampanj “Boka fyra betala för tre”! Passa på att boka under sommaren då många är lediga och shoppingsugna. Semestrande ortsbor och hitresta turister hittar gärna till Rebuy i jakten på återbrukade fynd. Vi säljer dina saker! Någon annan behöver dem! Välkommen med din bokning. Kampanjen gäller ny bokning med hyresstart under juni och juli.

» Read more

5000 säljare!

Femtusen säljare! Nu är vi nästan där! Det firar vi med att dela ut en gratis hyrvecka. Bli en Rebuyare du också, boka – prismärk – vi säljer dina saker. Vi räknar upp mot 5000 (just nu 4975)! En av de 25 som registrerar och bokar upp till säljare nummer 5000 (gäller ny kund) får ett presentkort på gratis hyra.

» Read more

Vinn en hyresvecka!

Snart är påsken här! Ett vårtecken säkert som något. Fint hemma för den som orkar, god mat och massor av godis… Ibland är det enkla nog, en bukett tulpaner på köksbordet. Ibland vill man fram med barnens alla kreationer, bulla upp med hembakat och imponera med en kreativ påskdukning… Hur gör du den här påsken? Tävla om en gratis hyrvecka

» Read more
1 2 3 13