Retroaktiv shoppingångest?

När du väl kommit igenom en behövlig rensning av hemmet så står du där med en massa pryttlar över. Då kommer ångesten över alla pengar man lagt på saker som nu ska bort. Det är det som är RETROAKTIV SHOPPINGÅNGEST

Den känslan är till sin natur obehaglig och drabbar endast dom som inte är ekonomiskt oberoende, den gruppen har andra ångest problem. Nu till oss vanliga dödliga, vad ska man göra med alla pryttlar, dom som ovillkorligt stämplats med överblivet? Slänga? Skänka? Sälja?


Tja, eftersom det är du som skaffat det mesta så har dom förhoppningsvis fyllt någon funktion. Nu är det långt ifrån sant i många fall eftersom nästan alla imellanåt viker sig för köpinpulsen när den kortsiktiga hjärnan pumpar på “villhöver” hormoner. (Sen man slutade med lobotomi finns ingen medicinsk behandling mot detta)

Tillbaka till frågan: ska du ska sälja eller skänka sakerna du rensar ut. För det mesta är det frågan om tusenlappar som istället skulle kunna givit dig en resa, roliga upplevelser med familjen eller varit siffror på ditt bankkonto. Hos oss kan du få tillbaka åtminstone en del för att väga upp dina tidigare dåliga beslut och felaktiga köp.  Vi erbjuder en modell där du får avsättning för det du har över till minsta arbetsinsats.

Vi säljer dina saker!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.