3 comments

 • båskund me

  Endast Kåseri från ett bås……..Jag är ett bås, ser alla som, går förbi, ser även de som vill mig väl som bås. och de som inte vill annat än att riva och slita i mina prylar som min bås ägarinna har lagt ut hos mig, för att sälja till någon av er som behöver något. jag ser er riva sönder min förpackning, och dessutom har vissa prylar fått fötter.

  *ett par mörkläggningsgardiner, en förpackning med två gardiner, grön, har jag erhållit bet för.
  en lång grön mörkläggningsgardin är fortfarande på villovägar. trots att det är satt storlek, pris på förpackning
  *även de andra två mörkläggningsgardinen har varit uppriven flera gånger.
  *En axelremsväska med liten sminkväska har försvunnit. *dessutom har min ägarinna. lagt dit en nästan likadan väska med sminkväska, får nu se om det går bättre.
  *Docka blev fråntagen den ställning hon hade.
  * Andra saker som t.ex. paketerade prylar är tydligen begärlig att slita sönder.
  Hoppas ni sover gott om natten. hoppas ni har nytta av dessa.

  Min ägarinna paketerar och fixar så det ser bra ut i mitt skåp, för Er skull. hon kommer troget flera gånger per vecka, för att fylla på. samt städa , bara för min. och er skull.

  *Jag som är ett lyckligt skåp hos Rebay som känner stolthet att få presentera, saker och ting för er som vill titta, känna och klämma, och därefter hitta något att kunna köpa med hem..,,

 • M. edlund

  Det med en hel gratis vecka istället för en halv, som man erhåller när man betalar för 4 v, helt ok.

  Toppen, det känns tryggt att ni även tänker på oss som redan hyr bås. det omfattar då alla era bås-kunder. nya som gamla kunder. den sorten av kampanj får ni fortsätta gärna med…

  Dessutom ska jag tacka för ett toppenmottagande av er alla som står bakom disken, och tar emot all våra frågor, funderingar, köp m.m. Även att ni går runt och håller ordning i våra bås, när ni ser att det behövs. Ni är dessutom alla väldigt servismedvetna och alltid på gott humör.
  Önskar er en trevlig sommar, från en nöjd båskund.

  • sofumea

   Tack för det! Alltid trevligt med feedback, och när den är positiv ett bra kvitto på att vi lägger energi på rätt saker. Trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.